Romantika u vazduhu, izvrsno domaće vino u ruci, tradicija na tanjiru, gostoprimstvo koje prija. Obojeni životnim iskustvom i umećem da svaki gost bude zadovoljan.

Svako slovo je na svom mestu i apsolutno je tačno sve što piše. Međutim, reči ne mogu da opišu ovo carstvo kvalitetne ugostiteljske oaze.

grozd

Restoran "Čiča" se nalazi u Beogradu, u Borči, na samo 7 kilometara od centra grada. Ovo je domaćinska kuća i pravi je izbor za svakodnevno opuštanje kao i za posebne prilike. Vaše je da se fokusirate na listu gostiju, a da sve ostalo prepustite našem magučnom timu.

Kako je u restoranu hrana glavna tema, razgovoru onda nema kraja. Od domaćeg pasulja preko aromatičnih porcija mesa i popularnih obrok salata do ribe i drugih specijaliteta. Naravno, domaći kolači su svakog dana spremni da nestanu u jednom zalogaju.

Ako ste ljubitelj vina - ne morate da brinete. U sklopu kompleksa je i naša vinarija Škrbić, sa pažljivo odabranim etiketama, gde svaka boca ponosno predstavlja naš višedecenijski trud u pravljenju idealnih vina.

I da, naš restoran je otvoren za proslave. Ako vam je potreban restoran za venčanje, želite da obeležite vaš rođendan, ili da proslavite bilo koji drugi za vas bitan dan - mi smo tu.

VINARIJA ŠKRBIĆ
Put za Ovču 49a 11211
Beograd

pib: 108456182
mat. br: 63464562
N 44.88168°
E 20.4743°

+381 66 055 500
© 2022 Sva prava zadržana: Vinarija Škrbić - CHICHA